levende musik i jeres baggård?

søg om at få en koncert med danmarks mest aktuelle musikere og bands til jeres baggård. vi kommer med det hele - i sørger for at beboerne fylder gården, de åbne vinduer og altanerne.

Vil I lægge baggård til en koncert? Alle baggårde i København inviteres til at være vært for en koncert under Musik til København. Der kan foreløbig ansøges til og med september 2021.

Vi medbringer det hele: musikanlæg som kan spille jeres gård op, så alle kan høre med, en lille scene til musikerne, en tekniker og en afvikler som opstiller scenen og teknik. Og så selvfølgelig musikken; bandet eller solisten. 

I skal sørge for den gode stemning, for at alle beboerne i jeres gård er inviteret ud i gården (i behørig afstand), på altanerne og åbner vinduerne. 

Og så skal I nikke ja til nedenstående krav.

———————

———————

kan i som gårdlaug, boligforening, lejerforeninger eller andelsforeninger nikke ja, til følgende simple krav, kan i blive vært for en koncert

  • Ansøgeren skal være repræsentant for et gårdlaug eller leje- andels- eller ejerforening.
  • Ansøgeren skriver under på, at alle Corona-relaterede forholdsregler er gennemlæst, indforstået og accepteret
  • Ansøgeren skal være til stede på koncertdagen og guide og modtage teknikere og musikere
  • Baggården betaler 5000 kr. for koncerten

efter ansøgningen er indsendt og i er blevet udvalgt

Når I har tilmeldt jeres baggård og er blevet godkendt som vært for en koncert, skal I underskrive denne samarbejdsaftale, som består af 5 punkter: LINK TIL PDF
 

———————

———————

———————

ansøg her

- udfyld nedenfor og tryk afsend