vil i give koncert i en baggård?

kontakt os hvis du eller dit band er interesseret i at spille koncert i en baggård, som en del af musik til københavn. beboerne lytter med fra gården, i de åbne vinduer og på altanerne.

Vi kender mange af jer, og glæder os til at se jer spille live igen.

I mellemtiden, inden vi for alvor skal se jer på festivaler og de rigtige spillesteder, har I måske lyst til at skyde en intim koncert af, i en af de mange hyggelige københavnske baggårde.

Musik til København opsætter baggårdskoncerter over sommeren – foreløbig til og med september. Vi kommer med hele pakken bestående af scene, PA, tekniker og afvikler. Beboerne vil befinde sig i gården (i behørig afstand), hænge ud af vinduerne og skåle fra deres altaner, mens leverer fra scenen. 

———————

———————

kan i nikke ja, til følgende krav?

  • Musik til København booker kun professionelle og professionelt arbejdende musikere med tilknytning til det danske musikmiljø. Alle genrer og både bands og solister er velkomne
  • En koncert skal vare mellem 45 og 60 min.
  • Der betales en flat fee på én tarif pr. musiker. Yderligere udgifter til f.eks. transport, tekniker, backline dækkes ikke. 

yderligere information

Har i mulighed for og lyst til at spille en baggårdskoncert til musik til københavn, skal I vide lidt om økonomi, produktion, pr, markedsføring mv. Alt dette kan i læse meget mere om her: LINK TIL PDF

kontakt os, inden vi kontakter jer….

Musik til København
Projektleder
Jan Samuelsen
jans@indgreb.dk
22251712

———————

———————

———————

musik til københavn har foreløbig nedenstående koncerter på plads: