musik til københavn

- koncerter i de mange københavnske baggårde indtil det etablerede musikliv for alvor må genåbne sine spillesteder, koncertsale, festivaler og klubber.

Musik til København er en reaktion på Regeringens pressemøde den 24. februar, der fastslog, at vi ikke kommer til at opleve live-musik før tidligst efter påske – altså i starten af april. Musik til København er sat i verden for at minde københavnerne om, at musikken stadig er ‘live’ og levende.

Musik til København vil samle det københavnske musikmiljø om en stor fælles indsats, der giver musikoplevelser, fællesskab og liv, til så mange københavnere som muligt. Samtidig giver Musik til København byens musikinstitutioner og spillesteder mulighed for at åbne og præsentere deres musikprofiler på en vis, som både er corona-sikret og tæt på både eksisterende og potentielle nye publikummer.

Med baggårdskoncerterne, arrangeret i samarbejde med gårdlaug, andelsforeninger o.lign., skal musikken ud til de mange beboere – som én afveksling i hverdagen – skabe fornyet sammenhold og glæde og gøre det lidt lettere at komme igennem den sidste tid med corona.

Musik til København-projektet har forhåbentlig en kort levetid, for det skal nemlig stoppe, når det etablerede live-musikliv fuldt ud må åbne sine scener igen, når coronaen kan anses som et overstået kapitel.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at alle vi i musiklivet mener, at vi er i stand til at afholde koncerter på forsvarlig vis i forhold til de gældende restriktioner og anbefalinger. Vores personale er efterhånden restriktions-specialister og alle kunstnere har for længst forstået præmisserne. Livescenerne står klar.

kontakt os, inden vi kontakter jer….

Musik til København
Projektleder
Jan Samuelsen
jans@indgreb.dk
22251712

———————

———————

samarbejdspartnere:

støttet af: